Videogjennomgang: Solhilsen A – for begynnere og avanserte

I løpet av den første uken med Vinyasa-kurs i studioet i Aviva-bygningen, har jeg konsentrert meg om å gjennomgå solhilsen A nøye for studentene. Vi har brukket ned alle positurene man er innom underveis, og blant annet snakket om muligheten for å ha bøyde knær i Uttanasana og Downward Facing Dog for å sikre riktig linje i ryggen. Da jeg kom over videoen under her, ble jeg derfor veldig glad. Den illustrerer med sylskarp presisjon det jeg har terpet på (samt en god del jeg ikke har gått igjennom... ). Her demonstreres først en nydelig variant av Solhilsen A for begynnere, deretter litt finmotorikk, så en forbilledlig variant for viderekommende. Etter ca 3 minutter kommer filmen inn på masse avanserte overgangsteknikker og opp/ned-øvelser som dere glatt kan hoppe over nå, da vi nok ikke kommer til å gjøre dem med det første...;). Anbefaler å se snutten med lyden av. Gleder meg til fortsettelsen neste uke! Namaste.