YOGA PÅ PIKNIK I PARKEN 15-17. JUNI!

BLI MED MEG PÅ YOGA UNDER PIKNIK I PARKEN 15-17. JUNI! HVER DAG KAN DU STARTE FESTIVALEN MED EN GRATIS YOGAKLASSE FØR ARTISTENE GÅR PÅ SCENEN.

 PIP-yoga, POP-yoga og Søndagsdetox: Varm opp festivalfoten med yoga hver dag. Bonus: Barneyoga lørdag kl 14:00-14:45 hvis fint vær.

PIP-yoga, POP-yoga og Søndagsdetox: Varm opp festivalfoten med yoga hver dag. Bonus: Barneyoga lørdag kl 14:00-14:45 hvis fint vær.

Som liten drømte jeg om å bli rockestjerne. Fra tenårene til student var jeg gitarist, vokalist og spilte i flere band. Det første, Pikenes Jens, holdt konserter på skolerocker og rundt omkring i Oslos suburbia på slutten av 80- og begynnelsen av 90-tallet. Høydepunktet var likevel konserten med band nr 2, The Fan, utenfor Sentrum Scene på Musikkens dag en gang nærmere 2000.

 Band nr 1, Pikenes Jens anno 1989. Dette var FØR Jens Pikenes kom på banen. Jeg er til venstre. Resten skal jeg ikke navngi her:) 

Band nr 1, Pikenes Jens anno 1989. Dette var FØR Jens Pikenes kom på banen. Jeg er til venstre. Resten skal jeg ikke navngi her:) 

De andre i det sistnevnte bandet var flinke og holder på fremdeles. Men jeg ble aldri noe bra. Hardt å innse da, men nå er jeg glad for at jeg droppet å prøve å følge den drømmen. 

Derimot har jeg fortsatt å gå på festival. Som publikum. Og det er noe av det beste jeg vet. 

Derfor er gleden ekstra stor når jeg denne helgen skal holde yogatimer under Piknik i Parken – eller PIP-fest, som festivalen kalles. Hver dag før artister som Phoenix, Susanne Sundfør, Mew, Syml, Cigarettes After Sex og Rhye entrer scenene, kan du delta på spesialdesignede vinyasaklasser tilpasset anledningen.

YOGA LINE UP PÅ PIP: 

Fredag 14:30-15:30 blir det PIP-yoga. Her har jeg valgt ut de sangene jeg syns passer best til yoga blant artistene som skal spille på festivalen. Den 60-minutter lange spillelisten er testet ut på mine egne elever de siste ukene, og de elsker musikken. Kom, kom!  

Lørdag 12:30-13:30 kan du være med på POP-yoga. Dette er en klasse jeg har hver lørdag morgen i studioet mitt. Her spilles Morcheeba, Sia, Massive Attack, The Police, Justin Timberlake, Aurora og Talk Talk, for å nevne noen. Satt sammen for å følge timens dynamikk. Veldig gøy! 

Søndag 12:15-13:15 serveres en Søndagsdetox, der målet er at du skal vri festivalhelgen ut av systemet og få en ny start. Tempoet blir lavt og soundtracket en søndag morgen verdig, med fløyelsmyke toner som kan bidra til å smøre nervesystemet ditt. Superdigg!   

PIP Detox flow.jpg

Det er gratis å delta på yogaklassene hvis du har billett til festivalen. Som kunde av meg får du super rabatt på 3-dagers festivalpass. Det kan kjøpes for 1250 kroner her. 

Vil du være garantert plass kan du melde deg på timene mine her. Vi har 40 matter på stedet, men du kan gjerne ta med egen hvis du vil. Jeg gir mye verbal instruksjon, slik at det skal være mulig for deg å følge timen, også dersom du er ny til yoga. Hjertelig velkommen skal du være! 

Namaste

 Last ned PIP-appen så har du full kontroll over festivalen. Sees der!

Last ned PIP-appen så har du full kontroll over festivalen. Sees der!