Hva andre skriver om Maria FürST og YOGA:

 

D2 / DAGENS NÆRINGSLIV, 2. JUNI 2018: 

"Min Arbeidsplass" (trykk på lenke for å lese saken på nett). D2s Kathleen Lillo Stenberg portretterer yogahyllen min, og jeg forteller om tingene du ser på bildet. På denne måten blir du kjent med meg og undervisningsvirksomheten jeg nå driver i eget navn på Vinderen i Oslo.  

D2 Min arbeidsplass.jpg

 

FORELDRE & BARN, 9. April 2018: 

"Yoga for barn: Verdifulle pauser i hverdagen" (lenke finnes ikke). Foreldre & barn besøker tidligere kollega Camilla Gjøstøl og meg under en barneyogatime på CAMA YOGA. I reportasjen skriver de om barns behov for å roe ned, og hvordan yoga kan virke positivt i så måte. 

Barneyoga 1.png
Barneyoga 2.png
Barneyoga 4.png
Barneyoga 5.png
 

COSTUME 31. Januar 2018: 

"Annette tester gravidyoga" (trykk på lenken for å lese saken). Bloggeren Annette Haga, som står bak nettenestea.com, inviterte 20 av leserne sine med på en gravidyoga-time hos CAMA YOGA. I denne nettsaken beskriver hun opplevelsen i positive ordelag. 

Gravidyoga på CAMA.png
 

STELLA, 26. Januar 2018: 

"Alt til sin tid" (trykk på lenken for å lese saken i ren tekst). Her tipser jeg om hvordan å snike inn best mulig yoga i løpet av 45 minutter. PS: Du får en akkurat passe lang sekvens ved å sette sammen "Maria oppvarming" og "Morgenrutine" som vist på side 128-129 i boken min. 

ALT TIL SIN TID.jpg
45 MIN PROGRAM .jpg
 

ELLE US, november 2017: 

"Oil Rush" (lenke finnes ikke). Ingen sak om meg, men et av bildene som fotograf Oda Berby tok i forbindelse med boken min har endt opp som illustrasjon i amerikanske ELLE. Dette syns er såpass stas at jeg legger ut siden med bildet sammen med coveret likevel.  

ELLE US COVER.jpg
Elle side 194.jpg
 

KK.no, 9. Januar 2018: 

"Yoga har eksplodert i Norge, sier ekspert" (trykk på lenken for å lese saken). Vi er ekspertisen. Ordet "yoga" var den treningsformen som ble googlet mest i 2017, og vi forsøker å forklare hvorfor, sammen med blant andre Anneli Mjøen. 

Det har eksplodert i Norge, sier ekspert.jpg
 

Aftenposten, 14. september 2017:

"Yogabølgen fortsetter i Oslo: - Folk trenger en motvekt til nettsamfunnet" (trykk på lenken for å lese saken). Journalist Heidi Borud intervjuer blant andre meg og min CAMA YOGA-partner Camilla Gjøstøl om årsakene til den økende interessen for yoga i Norge. 

Yogabølgen fortsetter, Aftenposten 2017.jpg

 

Sara Lossius/Ingefær podcast, 16. april 2017: 

"Ingefær episode 58: Maria Fürst om pust, være god mot seg selv og om yoga" (trykk på lenken for å lese saken og høre på podcasten). Sara Lossius får meg til å snakke om ting jeg nesten aldri snakker om. Vær forberedt på grining, latter, banning, tull og alvor. 

 

 

Kamille, mars 2017: 

"Strekk deg mot vår" (link finnes ikke). I denne artikkelen har jeg satt sammen et program med 10 yogaøvelser som skal settes sammen til en dynamisk flyt for å vekke deg ut av vinterdvale og gjøre deg klar for sommer og sol. 

Siste side kamille.sak.jpg

 

Lumi Yoga, mars 2017: 

"Yogaprofilen - Maria Fürst" (trykk på linken for å lese hele saken). Her får jeg snakke fritt om mitt forhold til yoga og om livet som yogalærer. Intervjuet er en del av Lumi Yoga Teachers Clubs serie Yogaprofilen. Du kan også kjøpe signerte eksemplarer av boka. 

 

Hjemmet, mars 2017: 

"2 enkle yogaøvelser" (link finnes ikke). Artikkel med to restorative øvelser fra siste kapittel i boken min. Reatorative yoga er avslapning satt i system, og den rake motsetningen til det jeg underviser i Vinyasa flow-timene mine. På timeplanen heter dette "Chill out zone". 

Hjemmet side 2.jpg

 

Stella, januar 2017: 

"PULS - eksperten" (link finnes ikke). Anne Ma Refsnes tipser om boken min på hennes sunnhets- og treningssid. 

 

 

Aftenposten, 10 Januar 2017: 

"Fra journalist til yogaforfatter" (trykk på lenken for å lese hele saken). Heidi Borud har intervjuet meg og skriver her om hvordan jeg bruker yoga til å redusere stress. Og hvordan yogaen har hjulpet meg til å bli kvitt flyskrekk. 

Hunden som ser ned, foto: Oda Berby

ELLE nr 2, februar 2017:

"Marias metode" (link finnes ikke). Synnøve Skarbø intervjuer meg med 4 små spørsmål i sin faste treningsspalte.  

 

Nitimen, 10. Januar 2017: 

"Reporter Øivind har bestemt seg for å prøve yoga" (trykk på linken for å høre innslaget). En heseblesende reporter tar med seg alle fordommene mange nordmenn har til yoga, og får kjørt seg på den direktesendte yogatimen fordi det er mer slitsomt enn han trodde. 

 

Hedda Brodtkorp, 18. Januar 2017:

"Yoga - I balanse med Maria Fürst" (klikk på linken for å lese hele saken). Blogger, grafisk designer og student hos meg, Hedda Brodtkorp, skriver "Maria er et levende bevis på at man kan endre kurs midt i livet, og utrette hva man vil" etterå deltatt på lanseringen av boken min. 

Skjermbilde 2017-04-24 kl. 15.20.29.png

 

Monica Øien, 11. Januar 2017:

"The Yoga Hight med Maria Fürst". (trykk på lenken over for å lese hele saken). Monica Øien intervjuer meg om yogapraksisens mange gode sider, deriblant "The Yoga High" som beskriver den krystallklare følelsen mange opplever i kropp og sinn etter en endt yogatime . 

 

Costume.no, 13. Januar 2017. 

"5 tips til hvordan du får yoga inn i morgenrutinen din". Silvany Bricen skriver om boken min, og jeg tipser om en enkel og kjapp morgenrutine: Min lille lykkepille (20 min), som er den korteste sekvensen i boken min. 

 Foto: Oda Berby

Foto: Oda Berby

 

Costume, mars 2017: 

"Sunn i mars" (link finnes ikke). Flott omtale av boken min på den månedlige sunnhets-spalten til Costume. 

 

 

ELLE nr 2, 2015:

"Helomvendingen" (lenke finnes ikke). Inspirasjonssak om fire kvinner som har gjort dramatiske karriereendringer for å starte sin egen business. 

ELLE nr 2, 2015

 

Tine Monsen, blogger. Desember 2014: 

"I love yoga" (trykk på linken hvis du har lyst til å lese hele saken. Under her står bare et lite utdrag):