LÆR DEG ARMBALANSER

Spør du meg er armbalanser den morsomste familien innenfor yogastillinger. Armbalanser er øvelser der du bærer hele vekten din på hendene, slik som for eksempel i kråka, sidekråka og flyvende due.

Eller Astavakrasana («Åttevinklet stilling»), som du ser på bildene her.

Søndag 20. januar kan du komme på workshop hos meg i det flotte studioet Core Balance i Oslo og lære deg noen smarte triks for å mestre disse stillingene.

I yoga tenker vi at armbalanser bidrar til å bygge selvtillit og indre styrke, både psykisk og fysisk. De er morsomme å lære, og mye handler om teknikk.

Grunnlaget for alle armbalanser legges i Chaturanga, som er en av komponentene i det som kalles «En vinyasa». En vinyasa er den lille serien som syr sekvensene sammen i flytbasert vinyasayoga.

Det blir mye fokus på kjerne, armer og bein i første halvdel av workshopen. Dette for å forberede kroppen til å mestre øvelsene vi skal igjennom etterhvert.

Jeg lover at tonen blir lettbeint og at dette blir en givende happening å delta på uansett nivå. Prisen er 600 kroner for 3 timer. Kl 13:00-16:00 søndag 20. januar 2019. Påmelding og betaling finner du her.

2 kommentarer

  1. Cristina

    Dette har jeg så lyst til å bli med på Maroa- men kan ikke den datoen. Kommer det flere muligheter utover våren? C?

    1. Maria Fürst

      Så hyggelig! Jeg gir beskjed når neste er bestemt:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *