BÆREKRAFTIG JULEVERKSTED

Vinn plass på workshopen «Bærekraftig juleverksted», som arrangeres på Core Balance 9. desember. Her ser du eksempler på gaver som kan lages der.

Jeg er glad i å lage egne julegaver, og er så heldig å ha en stemor som er full av inspirasjon og fantasi når hun hvert år inviterer til juleverksted. Gjennom hennes arrangementer har jeg lært at det faktisk går an å lage skikkelig fine og smakfulle ting som jeg ærlig talt hadde blitt superglad for å få selv også.

Hjemmelagde gaver og resirkulert emballasje har en tilleggsdimensjon i den noen ganger kvalmende kjøpefesten av en førjulstid. Når verden holder på å bli syk av forurensing og overforbruk, føles det ekstra deilig å gi noe man faktisk har brukt tid på og lagt kjærlighet inn i – og som i tillegg er laget av bærekraftige råvarer.

Av denne grunn er jeg supertakknemlig for i dag å kunne gi bort en plass på workshopen «Bærekraftig juleverksted» som Monica Øien og Celine Steve Syverud arrangerer på Core Balance i Oslo søndag 9. desember mellom 12:00 og 16:00. Verdien er kr 750 inkludert produkter til å lage gavene av.

Celine Stene Syverud og Monica Øien arrangerer workshopen sammen.

På juleverkstedet skal det lages julegaver med mening. Fokuset er lekre og sunne gaver utformet med en personlig intensjon i bånn. Noen eksempler er mini mala, duftspray for kropp og rom, badekuler og badesalt, røkelse, leppepomade og kroppsskrubb.

Det blir servert gløgg og pepperkaker. Du trenger ikke å være der fire timer i strekk, men du kan hvis du vil og har hendene fulle med å produsere godhjertede julegaver.

Syns du dette hørtes så koselig ut av du ønsker å gå uansett, kan du bestille plass her. Det koster 250 kroner å komme, og så betaler man tilleggspris for de ulike tingene man ønsker å lage. Emballasje og pynt tilbys på stedet, men ta gjerne med litt ekstra hjemmefra hvis du ønsker det.

Vinner av gratisplassen trekkes torsdag 4. desember. Gå til instaprofilen min @mariafurstyoga.com for å delta på julekalender-konkurransen.

Perler til mini mala-produksjon.
Og ferdig mini mala.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *