SPIRITUAL GANGSTER

I dag kan du vinne denne clutchen i kanvas fra Spiritual Gangster, sammen med kortholderen på bildet under. Sjekk instagram @mariafurstyoga for mer info.

Jeg husker den første yogatrøyen jeg kjøpte. Den var grå, litt for stor, med svart og gull-skrift i en sirkel på brystet. Bildet var av Buddha og påskriften var Spiritual Gangster. Den trøya var kul, for å si det mildt.

Jeg husker hvor jeg kjøpte den også. På det anerkjente studioet YogaWorks i San Francisco. De hadde det beste utvalget av quirky og annerledes yogatøy i min gamle hjemby.

«Spiritual Gangster». Skjønte ikke helt hva det betød, men brandet både hørtes og så rått ut sammenliknet med alle de andre amerikanske yogamerkene. Iført deres gensere signaliserte du en viss edginess når du inntok yogamatten.

Sannsynligvis var dette markedsplanen til forhenværende LA-advokat Ian Lopatin og kjæresten hans Vanessa Lee da de skapte klesmerket i 2008 også. I et lanseringsintervju med Yoga Journal, fortalte Lopatin at målet deres var å donere 10 prosent av omsetningen til bærekraftige prosjekter.

Kortholder i kanvas med ananasprint gis bort i luke 7, sammen med clutchen over. Samlet verdi kr 640.

Det har de fortsatt med. Frem til i dag har Spiritual Gangster donert over 11 millioner måltider til Feed America, en organisasjon som bekjemper sult på det amerikanske kontinentet. I tillegg har de støttet blant annet Cambodian Children’s Fund og yogaorganisasjonen Off The Mat, Into the World.

– Navnet betyr at vi er en gjeng med åndelige mennesker som ønsker å gjøre en forskjell. Trøyene våre har slogans som «Grateful», «Meditate» og «Love Your Mother», og mange av dem er laget av økologisk eller resirkulert materiale, fortalte Lopatin til Yoga Journal ved lanseringen.

10 år senere er Spiritual Gangster blitt en gigantisk suksess, og nå kan du handle et utvalg av de kule produktene via den norske nettsiden www.yogalove.no. Da slipper du også toll og andre irriterende utgifter.

Det er Yogalove som gir bort dagens kalendergaver: Den kule clutchen og kortholderen du ser på bildene over – begge laget i kanvas. Samlet verdi er 640 kroner. Gå til instagramkontoen min @mariafurstyoga og følge reglene derfra for å være med i trekningen.

Stay gangster!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *