YOGA FOR MENN

Bak dagens luke skjuler det seg en perfekt julegave til mannen som har alt – inkludert en inngrodd skepsis til yogaens fortreffeligheter. Gaven er nemlig plass på helgekurset «Yoga for stive og skeptiske menn» lørdag 5. og søndag 6. januar. Verdien er 1000 kroner.

Det er jeg som holder begge workshopene, og de bygger kronologisk på hverandre. Undervisningen foregår i studioet mitt på Vinderen i Oslo. Det blir til sammen 6 timer med en grundig innføring i de viktigste prinsippene i yoga, og hovedfokuset blir på stillinger, anatomi og teknikk.

Moderne yogaformer som vinyasa, ashtanga, jivamukti og bikram inneholder mye god fysisk trening – i tillegg til den de mentale og psykiske helsegevinstene. Dette er hovedårsaken til at den nye yogabølgen har skyllet over Vesten de siste årene. Nå er det på tide at også norske menn innser hvor bra yoga er.

Så lurer du på hva du skal gi i julegave til mannen som har alt, trenger du ikke å lure mer. Nærmere beskrivelse av kurset, samt link til påmelding og betaling finner du her. Prisen er kr 600 for en dag, 1000 for begge dagene. Jeg anbefaler deltakelse hele helgen.

Dette blir en perfekt start på det nye året!

PS: Gå til instagramprofilen min @mariafurstyoga for å delta i konkurransen om gratis plass på kurset.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *