YOGATIGHTS FRA RUN & RELAX

I dagens luke kan du vinne den deilige yogabuksen Happy Flower Tights fra Run & Relax til en verdi av 899 kroner. Jeg lover, det gir deg en instant sommerfølelse å ta den på.

Denne buksen brukte jeg masse gjennom den eksepsjonelt deilige sommeren vi hadde, både i Norge, Danmark og Frankrike. Bildene i dette innlegget vekker derfor gode minner.

Spesielt hyggelig var det å være på besøk hos et vennepar i Frankrike, sammen med blant andre Vibeke Klemetsen, som er gründer av den norske yogatøyprodusenten Run & Relax.

Vibeke er en sterk og modig dame med drivkraft og visjoner, og jeg er supertakknemlig for å være ambassadør for klesmerket hun eier sammen med partneren sin.

Bildene du ser her, er tatt under og etter en yogatime jeg underviste i Frankrike. Legg merke til drueranakene som omgir oss. En fantastisk dag, på et nydelig sted med flotte mennesker.

Her kan du se et minutt av denne yogatimen via film på Instagram.

Og her kan du se meg øve på vanskelige overganger på hytta i Norge.

For å vinne den fine blomstertightsen, gå inn på instagramkontoen min @mariafurstyoga og følg instruksjonene derfra. Vinneren trekkes i morgen, torsdag 13. desember. Lykke til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *