KORKPRODUKTER FRA CASALL

I dagens luke kan du vinne en korkflaske, en korkrulle og en korkball til å massere deg selv. Alt er fra Casall, og verdien er 957 kroner til sammen.

Med hvordan skal du bruke produktene? Flasken trenger vel ingen forklaring, men rullen og ballen bør komme med oppskrift.

Jeg anbefaler at du bruker korkrullen under «brystryggen» (som den heter på svensk) mens du ligger på matten med nesa vendt opp.

Legg deg flatt på ryggen, plasser rullen på tvers under brystet ditt, så skuldrene henger over og setet hviler i gulvet.

Hold gjerne kaktusarmer, det vil si 90 graders vinkel i albueleddet og håndflatene vendt opp. Strekk beina ut foran deg og bli liggende så lengde det føles behagelig.

Prøv å puste inn i brystkassen og kjenn at denne henholdsvis hever og senker seg på innpust og utpust. Hold pusten jevn og takten så rolig som mulig. Superdigg!

Korkballen kan du bruke til egen triggerpunkt-massasje, for eksempel rundt hoftene og spesielt piriformis – der du kjenner strekken best i yogastillingen Duen.

Legg ballen under disse punktene, først høyre så venstre, og bruk den til å rulle hoftene over. Det er litt vondt/godt men veldig effektivt.

Namaste!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *