FESTIVALPASS TIL PIP-FEST

I fjor var jeg så heldig å få lov til å undervise yoga på Piknik i Parken. Hver dag før artistene startet å spille, fikk alle som hadde pass og billetter komme på gratis yoga på gressplenen foran den ene scenen.

Musikken jeg spilte var en miks av artistene som gjestet festivalen. Den spillelisten jobbet jeg lenge med – og det er fremdeles en av favorittene mine. Du finner den på Tidal her (kommer på Spotify så fort jeg rekker).

Bak helgelukene 15 og 16. desember, skulder det seg 2 festivalpass til Piknik i Parken, eller PiP-fest som festivalen egentlig heter. I 2019 flytter festivalen fra Frogner til Sofienbergparken, og vi gleder oss til å følge med.

The Streets, New Order, Madrugada og Jaga Jazzist topper plakaten, men her kommer det garantert masse kult snacks månedene fremover.

Håper vi sees 13-15. juni!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *