REISEMATTE FRA MANDUKA

Juleferien står for døren, og i dagens kalenderluke kan du vinne den perfekte feriematten: eQua SuperLite fra Manduka. Den veier bare 1 kilo og er så tynn at du kan brette den som et håndkle og pakke den ned i kofferten.

Personlig syns jeg Manduka lager de beste mattene. Dette ble jeg overbevist om i 2011, da jeg midt i den intensive 200-timers yogalærerutdanniningen jeg gjennomførte, skiftet fra en stusselig og tilfeldig kjøpt billigmatte til den studioeieren på Yoga Garden San Francisco selv anbefalte: En Manduka ProLite.

Over 4000 timer senere er den minst like god. Disse yogamattene er nemlig som årgangsvin: De blir bare bedre med årene. ProLite kommer til og med med livstidsgaranti! Grepet er faktisk minst godt i starten fordi matten da har et lag med tynn beskyttelsesfilm på seg. Dette fjernes enkelt ved å gni havsalt over flaten og skrubbe den med en fuktig klut.

Uansett: Reisemattene til Manduka stiller i egen klasse, og de er ment for ferie. Nå er det ikke matteprodusenten selv som gir bort dagens lukegave, men nettbutikken LumiYoga. Her finner du også andre matter, blant annet fra Jade Yoga. Veldig bra de også, men litt vanskeligere å rengjøre, spør du meg. Se innlegg på instagram for regler. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *