OM Å MISTE PUSTEN. OG Å FINNE DEN IGJEN

Onsdag 6. februar er jeg invitert på boklunsj til Åsane Bibliotek for å snakke om hvordan man kan bruke yoga til å bedre livskvaliteten.

Jeg skal holde foredraget «Om å miste pusten. Og å finne den igjen», som handler om min egen reise fra småstressa journalist til mer balansert yogalærer.

For meg er dette et svært ærefullt oppdrag, og nesten litt utrolig at jeg blir fløyet opp, innlosjert på hotell og eskortert til destinasjonen – i tillegg til å bli betalt for selve jobben – bare for å dele min egen historie med andre som måtte være interesserte i å høre på.

Men så er det vel fordi opphavet til historien er rimelig allmen og dessverre mer aktuell enn noen sinne: Hvordan ta grep om uønsket stress og uheldige mønstre i sitt eget liv.

Hvis du har lest boken min, vet du at jeg pleide å være småstressa journalist med en god del hverdagsnerver, men at yogaen – som jeg fant da jeg bodde tre år i San Francisco – har hjulpet meg til å endre både hverdagslivet, arbeidslivet og ikke minst roe ned nervesystemet.

Og at det hele egentlig dreier seg om noe så enkelt som hvordan man puster.

Bor du i bergensområdet og er interessert i å høre mer om dette, håper jeg vi sees på Åsane Bibliotek onsdag 6/2 kl 13:00-14:00! Arrangementet er gratis og du kan lese mer om opplegget her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *