VÅRRENGJØRING

Denne vinteren har vært tung. På mange måter. Beklager at jeg ikke har vært så aktiv her i det siste, men jeg har rett og slett hatt alt for mye å gjøre. Det kulminerte i stress før vinterferien, og så dro jeg til San Francisco. Ble syk på flyturen over, og er fremdeles ikke helt i toppform. Men MYE bedre.

De første dagene tilbake i min elskede amerikanske by, lå jeg rett ut med feber, hodepine og astma på grunn av to vakre katter vi bodde oppi. Det verket i kroppen og jeg var ikke i stand til å komme meg av flekken. Av naturlige årsaker fikk jeg derfor ikke gjort yoga heller. Dette gjorde meg potte sur og jeg følte meg som en 90-åring med verkende ledd og vondt i ryggen.

Da jeg endelig følte meg frisk nok til å ta en tur på matta, ble jeg helt overveldet av takknemmelighet til yogaen. Det skulle ikke mer enn 75 minutter til med en vinyasa flow som jeg har designet spesielt til å rense ut avfallsstoffer av kropp og sinn, før jeg følte meg som en ny og frisk person igjen.

Resten av ferien gjorde jeg samme sekvens hver eneste dag, og ferien var reddet! Jeg ble glad og lett til sinns, og mer tilstede for de rundt meg, samt overbærende i forhold til alt som skjedde videre.

Nå er jeg tilbake i Oslo igjen, og vårsesongen åpnet på studioet denne uken. Hver dag kommer jeg til å undervise variasjoner over den helsebringende sekvensen som reddet meg i California, slik at alle kundene mine også kan vri ut slaggstoffer og dermed føle at de får en ny start. Har du lyst til å teste den ut selv, meld deg på en time eller tre her.

Med dette erklærer jeg våren for åpnet, hjertelig velkommen skal du være!

PS: Bor du langt unna, test sekvensen «Rensende flyt: Ny start» fra boken min på side 134-135 isteden.

Namaste!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *