NYTT LIV? GJØR MORGENYOGA!

Ut av sengen, over på matten, sett på maskinen og gjør som jeg sier i filmen under her. Yoga gir verdens beste start på dagen. Og den deilige effekten varer helt frem til kvelds.

En av de største utfordringene i et moderne liv er å få tid til egenpleie. Mange ønsker å begynne med yoga, men vet ikke hvordan de skal få klemt rutinene inn i hverdagen.

Fortvil ikke, her er redningen! Helt gratis og rett inn i stua får du et halvtimes program der du på en behagelig men effektiv måte vekker opp og beveger deg gjennom hele kroppen.

Rull ut matten og legger klærne klare kvelden før. Last ned denne spillelisten, og gjør den klar på anlegget. Da kan du gå rett fra sengen til yoga – og ta resten av morgenstellet etterpå.

På denne måten trenger du bare å stå opp 30 minutter tidligere enn vanlig, mens effekten av innsatsen du gjør på matten vil vare hele dagen ut. Det er jo helt perfekt!

Her kommer min utfordring til deg: Gjør din nye morgenrutine minst 30 dager i strekk. jeg garanterer at du vil oppleve å få et nytt og bedre liv.

Sekvensen er sammensatt av sekvensene mine «Marias oppvarming» og «Min lille lykkepille» på side 128-129 i boken min. Legg gjerne den foran matten som en ekstra hjelp. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *