YOGA I PÅSKEN!

Det er med glede å melde at studioet mitt holder åpent hele påsken. Dog med et begrenset tilbud og flere lærere. Her er timeplan (alle klassene er vinyasa):

Lørdag 13/4 09:30-11:00: Popyoga (Maria)
Mandag 15/4 18:00-19:15: Energiboost (Fem)
Onsdag 17/4 18:00-19:15: Energiboost (Fem)
Lørdag 20/4 09:30-11:00: Popyoga (Fem)
Mandag 22/4 09:30-11:00: Morgenflyt (Fem)
Mandag 22/4 19:-30-21:00 Kveldsflyt (Maria)

Jeg er så heldig å ha dedikerte og trofaste studenter. Noen enda mer enn andre, og Fem Stoetzer er en av disse.

Johanna Euphemia, som hun egentlig heter, kom til meg helt i starten av min karriere som lærer, da jeg holdt til i kjelleren til Aviva-huset på Vinderen. Jeg tror det var høsten 2014.

Siden har den søte nederlenderen gått på timene mine 2-5 ganger per uke, og nå er hun blitt yogalærer selv.

Dette er lærer nummer to blant mine studenter. Cornelia Stibolt var den første. Jeg er superstolt av begge! Det er helt utrolig å være lærer til to selvstendige yogalærere.

Jeg håper flere blir bitt av basillen og kjenner ønsket om å spre yoga til folket etterhvert.

Å jobbe som yogalærer er utrolig givende rett og slett, selv om det selvfølgelig også er utfordrende og krevende noen ganger, både psykisk og fysisk.

I bunn og grunn er det dog verdens beste jobb, for ingenting føles bedre enn å arbeide med noe som hjelper andre til å takle livet og få det bra i hverdagen.

Fem vikarierer for meg de dagene jeg selv er på ferie i påsken, og jeg ønsker alle velkommen på timene hennes. Påmelding finner du her.

Yogalærer Fem (til venstre) holder studio åpent denne påsken. Ved siden av henne ser du min gode hjelper Jannicke Engebretsen Roll. Hun har bursdag i dag. Gratulerer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *