YOGA PÅ JOBB

Jobber du i nærheten av Vinderen i Oslo? Da kan du nå gjøre yoga i studioet mitt på vei til eller fra kontoret!

Jeg er superglad for å kunne melde at studioet mitt fra nå av kommer til å ha tilbud om yoga for bedrifter som holder til i nærheten av Vinderen.

Det er kule, flinke og morsomme Mikkel Dahl Lund – tidligere HiYoga, Yogaki, Kjernekraft og The Studio-lærer – nå gründer av bedriftsyoga.no, som står bak dette tilbudet.

I over ett år har Mikkel og teamet hans bestående av 12 dyktige lærere, deriblant Gitte Lill og Cassandra Loo som skal undervise timene på Vinderen, tilbudt yoga for bedrifter på arbeidsplassen i arbeidstiden.

Det nye med samarbeidet mellom Bedriftsyoga.no og Maria Fürst Yoga, er at de ansatte i Vindern-området får tilbud om å gjøre yoga i et ordentlig studio, istedenfor å ha timene på et møterom eller i kantina på jobben.

Driftige Mikkel Dahl Lund er gründer bak bedriftsyoga.no

Onsdager kl 08:00-09:00 og torsdager kl 16:00-17:00 kan bedriften din sende sine ansatte på klasser som er skreddersydd deres behov. Cassandra har morgentimen og Gitte tar ettermiddagen.

For mer info, besøk nettsiden bedriftsyoga.no. Hvis du er bedriftsleder kan du også gå direkte inn på Vipps, søke opp Bedriftsyoga (Bogstadveien 27B) der, og velge «Klippekort på Vinderen» fra betalingsmenyen. Prisene er som følger:

10 klipp: 1800

25 klipp: 3500

50 klipp: 5000

Det beste av alt er at slik yogaundervisning er fritatt for beskatning og moms – både for arbeidsgiver- og arbeidstaker! De nye reglene om skatt på alle goder for ansatte gjelder altså ikke bedriftsyoga, da dette går som undervisning.

Bor du langt unna? Eller har du bare behov for å strekke litt på skuldrene akkurat nå? Gjør de tre øvelsene under, pluss den du ser i det øverste bildet:

Reis deg opp fra pulten og fold hendene bak ryggen. Prøv å samle håndflatene, prøv å strekke ut armene. Og deretter løft hendene oppover mot bakhodet uten å tippe fremover med overkroppen. Bytt grepet (andre tommel øverst) etter 6 rolige pusterunder.
Sving høyre armen under venstre, bøy begge albuene og samle håndflatene foran ansiktet ditt med tomlene vendt innover mot nesa. Løft albuer og hender forsiktig oppover mot taket etterhvert. Bytt arm etter 6 pusterunder.
Legg høyre håndflate på venstre side av hodet. Hold ansiktet vendt frem og trekk høyre øre forsiktig mot høyre skulder. Send venstre håndflate nedover mot gulvet for en dypere strekk.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *