FESTIVALYOGA

Gleder meg til å komme tilbake til Piknik i Parken. Dette bildet er tatt i fjor.

Håper du har fått med deg at Piknik i parken flytter fra Frognerparken til Sofienbergparken i år!

Festivalen ble startet av den forelskede konsertarrangøren Per Osmundsvaag til ære for sin kjæreste Ann-Kristin Kreutz (som er en god kollega av meg fra ELLE-tiden), og har eksistert i seks år. I mellomtiden er paret blitt gift og Kreutz er nå festivalsjef.

Jeg hadde gleden av å stå for yogaserveringen før band som Phoenix, Cigarettes After Sex og Mew entret scenene i fjor, og er supertakknemmelig for å få være med videre til Løkka.

Festivalen utspiller seg 13-15. juni. Årets headlinere er The Streets, New Order, Madrugada – og et av mine favorittband blant de norske: Jaga Jazzist, som skal fremføre hele albumet Livingroom Hush.

Så nå er jeg i gang med å lage en spilleliste for Pipyoga 2019, med de beste og mest yogavennlige sangene fra artistene som skal holde konserter i år.

Spillelisten jeg lagde i fjor ble såpass fin at jeg har brukt den hele året, inkludert Nils Bechs versjon av «O helga natt», best kjent fra Skam med Even og Isak. Hvis man klarer å holde julereferansene utenfor yogarommet er den aldeles nydelig i Savasana.

Timeplan for yoga på årets Pipfest er: 

Vinyasa – Energiboost: Torsdag kl 15:30-16:25 i Blomsterhagen.

Vinyasa – Detox Flow: Fredag kl 14:30-15:30 foran scenen (i Bedtuinerteltet hvis regn).

Barneyoga – Surf’s Up: Lørdag kl 12:30-13:30 på et sted som ikke bestemt ennå.

Billetter til festivalen kan kjøpes her. Les mer om program og informasjon på www.pipfest.no.

Håper vi sees!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *