HJERTEÅPNER

Mobilnakke? Dataskuldre? Eller kanskje bare godt gammeldags stress? Da har jeg en god nyhet til deg: Nå på søndag skal vi jobbe med øverste del av ryggen, samt åpne skuldre og brystkasse – altså området rundt hjertet – i en deilig og energigivende workshop i studioet mitt på Vinderen.

I yoga tenker vi at såkalte «hjerteåpnere» bidrar mentalt til å bygge mot, styrke og tillit, og at de dermed kan hjelpe til å åpne opp for omverden og bidra positivt i møte med utfordringer og situasjoner vi kanskje kvier oss for å gå inn i.

Mindre frykt og mer åpenhet både psykisk og fysisk er dermed et fint motto for denne ettermiddagen.

Vi begynner med milde bevegelser for å varme opp kroppen, og jobber oss deretter dypere inn i materien rundt brystkassen.

Rent fysisk skal vi gjennom prinsippene bak Salabasana, Ustrasana, Dandayamanadhanurasana, Natarajasana, Ekapadarajakapotasana og Urdhvadhanurasana, men du trenger selvfølgelig ikke gjøre disse stillingene fullt ut. De kan modifiseres med klosser og stropper.

I løpet av workshopen skal vi også bruke det norskproduserte hjulet fra Sangrowheel for å utforske ryggens fleksibilitet, og lære hvordan vi kan inkludere dette i vår daglige yogapraksis – kanskje spesielt i restorative øvelser.

Det gis 20 prosent avslag alle varene i butikken vår denne søndagen, inkludert hjulet og klossene fra Sangro! I tillegg serverer Jannicke Engebretsen Roll heløkologiske, grønne og restituerende juicer til slutt. Disse er inkludert i prisen på kr 400.

Når? Søndag 26/5 kl 12-14:00. Påmelding her, eller via MINDBODY-online.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *