HÅNDSTÅENDE MED ULRIK

 
Jeg er veldig glad for å kunne tilby en teknisk transformerende workshop med personlig trener og “instagram-fenomen” @ulrikonhands, eller Ulrik Ask Fossum som han egentlig heter, i studioet mitt 22. juni 12:00-14:30.

Ulrik har trent på henda i over 6 år og har gjennom jobben som personlig trener, på nett og via workshops verden rundt, undervist flere hundre kunder i håndstående. Hans tekniske kunnskaper er ekstremt imponerende, så lurer du på hvorfor du ikke får til å komme deg opp/ned – eller bli stående der – er dette rette mann å spørre.

I vår sa Ulrik opp jobben i Oslo, og solgte bil og motorsykkel for å følge drømmen om å flytte til Wien, der sirkusmiljøet er større. Men håndstående-virtuosen ønsker heldigvis å holde en siste workshop i Norge før han drar, og dette skjer i studioet til Maria Fürst Yoga på Vinderen i Oslo.

I denne workshopen skal vi gå gjennom hvordan man kan øve systematisk for å bli bedre til å balansere på hendene. Er du nysgjerrig på håndstående, men usikker på hvor du skal starte – eller har du prøvd, men ikke fått resultatene du ønsker? Kanskje er du godt på vei men vil likevel lære mer? Uansett blir dette en game changer for deg!

Så kom igjen og kast deg rundt, for her blir det mange om beinet. Eller skal vi si henda?

Full pris kr 800/ Early Bird (dvs påmelding før 7/6), kr 700. Alle nivåer er hjertelig velkommen!

Direkte lenke til påmelding og betaling finner du her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *