MARIA + RUN & RELAX

Det er noen øyeblikk jeg husker bedre enn andre fra karrieren som yogalærer. Ett av dem er da jeg fikk en e-post fra Vibeke Klemetsen, som lurte på om jeg kunne tenke meg å være PRO-ambassadør for Run&Relax.

– Tuller hun med meg, tenkte jeg.

Dette var for godt til å være sant. Men neida, det var ikke en spøk. Dog en stor klyp meg i armen-opplevelse for min del.

Jeg kan fremdeles hente frem stolthetsfølelsen som fylte meg av tanken på at Norges største og beste treningstøymerke ønsket å bruke meg til å fronte produktene deres.

Ambassadørtittelen ble en bekreftelse på at jeg hadde fått til det jeg drømte om – men var svært usikker på om jeg skulle få til – da jeg flyttet hjem fra San Francisco tre år tidligere:

Å leve av å undervise yoga.

Jeg hadde klart å etablere meg som yogalærer og opparbeide nok kunder til at butikken gikk rundt. Og jeg hadde skrevet en bok som plasserte meg på kartet over norske yogalærere.

Vel hadde dette kostet meg beinhard jobbing til alle døgnets tider over flere år, men nå var jeg i hvert fall der jeg hadde ønsket da jeg startet: På plass.

Man skal ikke undervurdere følelsen av å bli sett og anerkjent. Jeg tror veldig mange i dag gjør alt de kan på jobb, i hjemmet, på treningen og i sosiale sammenhenger, uten å få det nødvendige kollegiale klappet på skulderen, telefonen som takker for den nydelige middagen i går, ektefellen som sier «jeg ser deg» med et beundrende blikk.

Det skal egentlig lite til for å motivere andre til å fortsette med alt det bra de driver med. Så husk på hvor mye din anerkjennelse av en annen person du ser at gjør en innsats innen sitt felt kan bety.

Og husk hvor demotiverende tilsvarende mangel av på klapp på skulderen kan være.

Siden 2017 har jeg vært supertakknemlig over å kunne bære klærne til R&R-gründerne Vibeke Klemetsen og Marianne Borchgrevink både på jobb og når jeg praktiserer selv.

Så tusen takk for tilliten!

Denne uken får du 20% rabatt på hele nettshopen til Run & Relax, samt i de fysiske butikkene, ved å bruke rabattkoden «MARIA». Tilbudet varer til 23:59 fredag 31. mai.

Løp & kjøp – og slapp av etterpå!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *