KLAR FOR SOMMER!

Bli med på en workshop der vi forbereder oss på sommeren! Jeg skal lære bort en deilig sommersekvens som gir full dekning og kan holde deg yogavarm gjennom hele ferien. Du får også utdelt en link til denne klassen instruert på nett, slik at du kan bruke den gjennom sommeren.

I tillegg skal vi lære hvordan å bruke mønsteret på de smarte mattene fra LifOrme til å guide deg gjennom øvelsene.

Under workshopen får du anledning til å kjøpe en fantastisk sommerpakke bestående av den praktiske reisematten til Liforme (verdi 1150), den nye yogamattesprayen fra norske, heløkologiske C-soaps (verdi 199), samt yogaboka som Maria har skrevet  (verdi 399), til en samlet pris på kun 1099! Snakk om gavepakke!

Som om ikke dette er nok, vil den norske Raw Food-produsenten Blended være til stede og dele ut smaksprøver, samt fortelle litt om verdien av et rått kosthold. Og vår gode husvenn Jannicke Engebretsen spanderer sin supersunne, grønne juice til alle som er der på slutten av arrangementet.

Resultatet er at du etter endt deltakelse vil føle deg fresh og superklar for sommeren!

Søndag 16. juni kl 12:00-14:30. Kr 500, inkl link til sommerklassen på nett. Påmelding her.

PS: Vi har en butikk i studio der vi selger diverse varer, blant annet klær fra Run & Relax. Trenger du treningstøy til sommeren, kan du også handle dette neste søndag. På bildet over har jeg på de første isblå dryppene fra ny kolleksjon, og det er bare å glede seg til resten av FW2019 slippes utover sensommer og høst.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *