WORKSHOP WEEKEND

Jeg innrømmer det. Når det kommer til yoga er jeg veldig detaljorientert og opptatt av teknikk. Hvorfor? Fordi jeg har erfart at jo mer teknisk presis en øvelse utføres, jo mer får man ut av yogapraksisen sin. Og jo dypere kommer man inn i kroppen, noe som påvirker sinnet. «A flexible body gives å flexible mind», sies det i yoga, og dette har jeg kjent på selv.

Det er derfor ikke tilfeldig at jeg kickstarter høstsesongen denne helgen med to worshops i Vinyasa Teknikk. Lørdag kl 12:00-15:00 er det «Intro», der vi gjennomgår grunnstillinger i vinyasayoga, deriblant Downward Facing Dog, Planken, Chaturanga og Upward Facing Dog. Vi skal også gjennom Solhilsen A + B og Kriger 1 og 2.

Søndag 13:00-16:00 bygger vi på kunnskapen fra lørdagen og går videre i å utforske den anatomiske logikken mellom grunnstillingene og mer avanserte varianter av de samme formene. Hvordan Chaturanga legger grunnlaget for armbalanser, og hvordan informasjon fra Planken kan brukes i stående balanser.

Målet er at du skal føle deg tryggere i vinyasapraksisen din etter dette kurset, komme dypere inn i stillingene og utføre dem mere bærekraftig. Anbefaler alle som ikke har delta på et slikt kurs hos meg å komme, og garanterer at du vil få mer ut av yogaklassene du deltar på i etterkant.

Kr 1000 for begge dagene. Kr 600 for én. Påmelding finner du her.

Alle foto er tatt av Oda Berby til boken min «YOGA din vei til balanse, flyt og styrke».

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *