TEACHER TRAINING

Herved annonserer jeg Maria Fürst Yoga sin første yogalærerutdanning!

Denne Teacher Trainingen utføres i juni 2020 samarbeid med det legendariske studioet Yoga Garden i San Francisco.

Med andre ord: California kommer til Norge! Sammen med utvalgte lærere skal jeg geleide deg gjennom 200 timer yogapensum i løpet av én intensiv måned. Undervisningen foregår på norsk.

For å være mer presis blir dette en Yoga Alliance-godkjent 200 Hour Teacher Training med spesialisering innen det som i USA kalles «Alignment Based Vinyasa».

Vinyasa er den mest populære yogaretningen i USA, i følge Yoga Journal. «Alignment based» beskriver yogaklasser med verbale og fysiske justeringer, i tillegg til en anatomisk logisk sekvensering og fokus på kobling av pust og bevegelse. Alle som har vært hos meg, har opplevd slike yogaklasser.

Går du med en yogalærer i magen? Eller kanskje ønsker du bare å komme dypere inn i din egen yogapraksis? I løpet av juni 2020 får du sjansen til å dykke ned i yogamaterien sammen med andre yogis som er interessert i å lære mer om dette på alle måter transformerende faget.

Dette blir en intensiv utdanning som ender med at du blir sertifisert RYT200 av Yoga Alliance. I løpet av én måned, fra 1. til 27. juni 2020, skal vi fordype oss i yogahistorie, filosofi, anatomi, pedagogikk og sekvensering. I tillegg skal vi gjøre fysiske stillinger, pusteøvelser, meditere og chante litt hver dag.

Utdanningen gjennomføres som et intensivkurs fra og med 1. til og med 27. juni 2020. Det blir undervisning mandag-fredag kl 09:00-18:00 (med lunsjpause midt på dagen), og uteksaminering lørdag 27/6 fra 12:00-17:00.

Vi holder hus i studioet mitt på Vinderen i Oslo, og jeg kommer til å være hovedansvarlig for undervisningen. Men for å lage det beste og mest pedagogiske opplegget, henter jeg også inn gjestelærere, slik at totalopplevelsen blir dypest mulig og variert for dere.

Utdanningsopplegget vi skal følge er grundig kvalitetssikret og finslipt gjennom 20 år, og Yoga Garden SF er kjent for å være den beste yogaskolen i Vestens yogamekka. Det var her jeg selv – etter å ha gjort grundig research – tok grunnutdanningen min. Jeg valgte også den intensive varianten som kalles «Immersion» på engelsk.

Har aldri vært mer fornøyd med noen avgjørelse før eller siden.

Grunnpensum og oppgaver gis på engelsk via en nettbasert løsning fra Yoga Garden, og du kan lese litt om dette her. Men selve undervisningen i Oslo vil foregå på norsk. Det samme gjelder skriftlige oppgaver og din egen trening i å undervise andre.

I tillegg kommer vi til å bruke boken min «YOGA – din vei til balanse, flyt og styrke» som et supplement til det engelske pensumet. Et av målene med å skrive denne boken var jo å gjøre yoga tilgjengelig for nordmenn, gjennom å bruke lettfattelige norske ord og begreper.

Prisen på utdanningen er 29.000 kroner, men Early Birds betaler kun kr 26.000 (frem til 31/1-2020).

Her kan du lese mer om opplegget. Og her kan du melde deg på!

PS: Ikke nøl med å stille spørsmål eller ta kontakt hvis det er noe du lurer på, enten her eller via epost til mariafurst@me.com.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *