OPP PÅ HENDA


Siden jeg begynte med yoga har jeg hatt en hemmelig drøm om å kunne stå på hendene uten vegg bak meg i mer enn 3 sekunder.

Dette er fremdeles noe jeg jobber med. Da er det greit å kunne lære noen triks av en fyr som livnærer seg av å stå på hendene.

Fredag kveld så du Ulrik Ask Fossum imponere Morten Hegseth og resten av dommerpanelet i Norske Talenter for andre gang denne sesongen.

I vår holdt Ulrik en utsolgt workshop i håndstående teknikk på studioet mitt. Helgen 23-24. november kommer han tilbake med en hel workshop helg.

Denne gangen har vi slengt på en ekstra påbygningsdag for deg som er ekstra interessert i å stå på henda.

@UlrikOnHands som han heter på instagram, har ekstremt imponerende tekniske kunnskaper om håndstående, så lurer du på hvorfor du ikke får til å komme deg opp/ned – eller bli stående der – er dette rette mann å spørre.

Lørdag 23/11 skal vi gjennom alt som trengs for å øve systematisk på håndstående. Dette inkluderer verktøy for å forstå linje og balanse, samt teknikker for å holde skuldre og håndledd skadefrie.

Vi kommer til å bruke mye tid på å forstå forskjellen på øving som gir fremgang og øving som er mindre effektiv. Deltakelse denne dagen krever ingen tidligere erfaring.

Søndag 24/11 går vi videre. Her bruker vi mindre tid på teori og vier mer av tiden til å være på hendene. Det blir selvfølgelig noe repetisjon av de viktigste verktøyene, men mesteparten av tiden skal tilbringes opp/ned.

Det gis redskaper til deg som allerede har brukt mye tid i håndstående og nå ønsker å utvikle deg videre mot press til håndstående og andre mer avanserte varianter på sikt.

Det legges for øvrig inn tid slik at alle kan øve på sitt nivå og få input av Ulrik på dette.

Workshop-helgen er lagt opp slik at dag 1 passer for deg som er mellom nybegynner og litt øvet (mellom 0-10 sekunders frittstående håndstående) og dag 2 blir en påbygning som også vil passe for deg som er mer øvet.

Er du nybegynner anbefaler vi dag 1. Er du et sted mellom nybegynner og øvet anbefaler vi begge dagene, og er du godt øvet anbefaler vi kun dag 2.
Early Bird-pris for 1 dag er kr 700. Fra 20. oktober koster det kr 800.
Early Bird-pris for begge dagene er kr 1300. Fra 20. oktober koster det kr 1450.

Påmelding og mer info finner du her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *