BLI YOGALÆRER I JUNI!

Har du lyst til å være med på å forandre verden til et bedre sted? Eller kanskje bare gjøre livet ditt til et litt bedre liv? Da er dette noe for deg!

Velkommen til Maria Fürst Yogas første yogalærerutdanning i juni 2020, utført etter opplegg fra og i samarbeid med Yoga Garden i San Francisco, der jeg selv har mesteparten av utdanningen min fra.

Yoga Garden SF en ledende institusjon i vestens yogahovedstad, og har utdannet lærere i over 20 år. Deres undervisningsopplegg er derfor godt utprøvd og kvalitetssikret gjennom flere tiår med finsliping, feedback og erfaringsinnhøsting.

FILM INN

Dette er en generell Yoga Alliance-godkjent Teacher Training der hovedfokuset i den praktiske undervisningen ligger på «Alignment Based Vinyasa», noe som betyr at du vil lære mye om sekvensering og anatomi, i tillegg til historie, filosofi, praktisk pedagogikk, hands on adjustments og andre virkemidler du kan bruke som yogalærer.

Det pedagogiske opplegget vil gjøre deg i stand til å undervise en rekke typer yoga i tillegg til flytbasert vinyasa, for eksempel det som kalles mer klassisk hatha yoga og restorative yoga. Du ender med sertifiseringen RYT200 etter endt eksamen.

Undervisningen vil foregå på norsk og jeg kommer til å være hovedlærer, men i tillegg vil jeg ha med  utvalgte lærere for å sikre best mulig kvalitet og bredde på undervisningen. Hovedpensum er på engelsk, og skriftlige oppgaver gis via nett på engelsk, men leveres til meg på norsk.

Undervisningstreningen din vil også foregå på norsk, slik at du får øvd deg i praksis på å undervise yogaklasser til norsktalende elever. Dette er en superfordel når man skal undervise norske yogaklasser. Selv brukte jeg masse tid på å oversette det jeg hadde lært på engelsk til norsk, og å inkorporere morsmålet mitt i yogaundervisningen da jeg begynte for 5 år siden.

Lærerutdanningen finner sted i studioet mitt på Vinderen i Oslo, fra 1. til 27. juni 2020. Det blir undervisning mandag til fredag kl 09:00-18:00 med en lunsjpause midt på dagen. Det er fri i helgene, bortsett fra lørdag 27, da det er uteksaminering og avslutning fra kl 12:00-17:00. Inkludert hjemmearbeid utgjør dette 200 undervisningstimer til sammen.

Vi kommer til å praktisere fysisk yoga (aka asana), chanting og meditasjon hver dag, i tillegg til de faglige bolkene vi skal igjennom. Så vær forberedt på å bevege deg mye i løpet av denne måneden.

Samtidig jobber vi med å komme dypere inn i oss selv, noe som kan oppleves som intenst fra tid til annen. Men intenst er bra, og du kommer til å ha masse igjen for å dykke ned i yogamaterien på denne måten.

Early Bird prisen på 26.000 kroner varer til 31/1-2020. Deretter stiger prisen til 29.000 kroner.

Det er mulig å betale kursavgiften i flere deler, men depositum på kr 10000 må betales før 31/1 2020 for å få Early Bird-prisen. Resterende beløp kan betales innen april 2020.

Kontakt meg på epost mariafurst@me.com dersom du har spørsmål eller trenger andre betalingsløsninger. 

Gleder meg utrolig til å debutere som yogalærer-lærer, og håper du har lyst til å være med på denne reisen sammen med meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *