JULEYIN

Hvorfor ikke starte julestria på riktig fot med å ta en pause fra stressende juleforberedelser, og heller gi til noen som trenger din hjelp – samtidig som du får en deilig yogaspa-opplevelse?

Første søndag i advent inviterer Mikkel Dahl Lund, Gitte-Lill Paulsen og Jade Nathalie fra Bedriftsyoga.no til en donasjonsbasert mini-urban retreat i studioet mitt.

Dette blir en rolig og lang yinyogaklasse med gongbad og deilig massasje, der du også får anledning til å bli kjent med den skjønne gjengen som tilbyr Bedriftsyoga her hos oss.

I yin yoga jobber vi med ledd og bindevev. Vi bruker puter og klosser til å komme inn i stillingene og holder dem lenge, slik at vi får løsnet opp og kommet dypere inn i kroppene våre. Det er skikkelig deilig!

Donasjonsbasert betyr at det i prinsippet er gratis å delta, men at vi oppfordrer til å utvise god juleånd og grave litt ekstra godt ned i lommene for denne gode saken:

Pengene går uavkortet til Better Living Projects, en norsk organisasjon som jobber med å sysselsette kvinner i India, slik at de får råderetten over sine egne liv.

Det er norske Cecilie Kjeldsberg som står bak prosjektet, og hun vil være til stede på søndag for å fortelle om jobben de gjør. Men her får du kortversjonen:

Better Living Projects jobber med å utvikle arbeidsplasser for kvinner i India, nærmere bestemt har de åpnet en systue der 5 kvinner mellom 18 og 40 år per i dag jobber på fulltid. Men prosjektet er i utvikling og i ferd med å bre om seg med ringvirkninger langt utover landsbyens grenser.

Varene de 5 kvinnene produserer er bærekraftig produsert i alle ledd, og leveres på bestilling fra for eksempel norske bedrifter. I år kan du også kjøpe julegaver som kjøkkenforkleder og grytevotter gjennom nettsiden deres Vår absolutte favoritt er de superfine t-skjortene.

Alle deltakere på søndagens arrangement, vil uansett donasjonsbeløp få med seg et etisk produsert produkt fra Better Living Projects hjem igjen. Donasjonene utføres direkte til via Vipps på stedet, og vi oppfordrer til å grave dypt i lommene!

Velkommen til en magisk, annerledes og meningsfull søndag i advent!

Påmeldingen er gratis, og gjøres her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *