GAVETIPS

Det er ikke bare timeplanen som bugner over av tilbud, nå er studioet også fullt av fristelser! Her er mine beste julegavetips:

Yoga for stive og skeptiske menn: 

Søndag 5/1 holder jeg workshopen «Yoga for stive og skeptiske menn», etter å ha hatt stor suksess med samme konsept i fjor. Dette er den perfekte gaven til mannen som har alt, inkludert stiv kropp og en inngrodd skepsis til yoga.

I tre timer fra 13:00-15:00 tar jeg disse stive skeptikerne gjennom prinsippene bak vinyasa og de mest kjente stillingene derfra. Deretter vever vi det hele sammen til en flytende sekvens, som får mennene til å kjenne på egne grenser hva kommer til utholdenhet og styrke. I premie får de avspenning og Savasana til slutt.

Kurset passer perfekt for menn som tror at yoga kun handler om å sitte ned i lotus og meditere. Kr 600. Påmelding under menyen «Studioet mitt» eller via direktelink her.

Workshop i Vinyasa Teknikk:

Start nyåret med et innføringskurs i vinyasa teknikk. Denne workshopen rommer alt du trenger for å drive en bærekraftig og styrkende yogapraksis. Er du fremeldes litt usikker på Hunden som ser ned, Hunden som ser opp eller Chaturanga? Lurer du på hvor føttene skal være i Kriger 1, 2 og 3? Strever du kanskje med Ujjayi-pusten?

Det er mange detaljer å jobbe med i vinyasayoga, og etterhvert som vi kommer inn i praksisen merker vi at det er ting som ikke sitter. Dette er kurset for deg som har gått litt – eller mye – på yoga men vil finpusse på tekkikken for å komme dypere inn i praksisen. Kr 600. Lørdag 4/1 kl 12:00-15:00. Påmelding her.

Strikk fra Tirill M:

Vi har fått inn de nydeligste produktene fra norske Tirill M. Chunky ullgensere i merino, mohair og kasjmir. Deilige sjal som også kan brukes i Savasana. Flotte ullbukser med sleng i merino og en puffermet genser som hører til. Til sammen utgjør dette et lekkert lounge-sett som holder deg både fin og varm gjennom de triste høst- og vakre vintermånedene.

For ikke å snakke om sokkene da, som ser ut som godteri der de ligger og frister i kurven sin og føles som varm silke på føttene. Kom innom og se, kjenn, prøv og kjøp!

Leggvarmere: 

I år som i fjor har vi tatt inn en haug med leggvarmere i alpakka-ull fra Løvøens Lam, og de selger som varmt hvetebrød. Nytt av året er en ekstra lang variant, og de lekre fargene sand og mellomgrå.

I tillegg har vi produsert våre egne leggvarmere via over nevnte Tirill M. Disse er laget av merino-ull og cahsmere, og kommer i fargene svart, millitærgrønn og kremhvit. Koster fra kr 449 til 599.

Klær fra Run&Relax: 

Ja, vi elsker Run & Relax med skjønne Vibeke Klemetsen i spissen! Denne sesongen er superfin med sine lune skogsfarger. De myke bambusgenserne er en ny favoritt av året, mens Bandhaene i svart og mørkeblått, i tillegg til sesongens aubergine, lyng og mørkegrønn, kommer til å bli evige klassikere på yogamatten.

The Kate Bag fra Cardsome:

Altså, denne veska sier grrrr. Hver gang vi bruker den, om det så er på vei til yoga med matten stappet nedi, eller på vei til fest, hever den totalinntrykket minst 10 hakk.

Denne supermyke, superkule og norskproduserte veska har tatt studioet vårt med storm, og er en perfekt julegave til «the Coolest Cats in Town». Kr 1750.

Produkter fra Blended Foods:

Norsk Raw Food på sitt beste! Jentene bak Blended Foods lager lekre, høykvalitets- og supersunne produkter. Hos oss får du kjøpt Granola-blandingene deres både med og uten nøtter.

Vi selger også de næringsrike energibarene laget av bokhvete, med og uten sjokolade. Samt vår hemmelige favoritt da: Kullknekkebrødet med fermentert hvitløk – tilsynelatende det beste tipset for å trekke ut giftstoffer fra systemet.

Pssst; vi har hørt at knekkebrødet visstnok skal funke bra dagen derpå.

Mattespray fra C-Soaps: 

Fantastiske norske Caroline Heyerdahl lager den beste yogamattesprayen der flasken sprayer nærmest av seg selv. Kun naturlige ingredienser og bærekraftig emballasje, så klart.

Vi selger også kluter til å vaske matten med, vaskemiddel til yogatøyet, og håndkrem til etter yogaklassen. Alt fra C-Soaps flotte og heløkologiske sortiment.

Yogaklosser fra Sangro:

Norskprodusert for hånd av yogalærer Kjell Ivar Sangro, som selv underviser for blant annet Bedriftsyoga. Han er kanskje aller mest kjent for hjulet sitt Sangro Wheel, men vi elsker å ligge i støttet Matsyasana med disse klossene under skulderblader og hode. Kom innom og prøv selv! Kr 349 pr stk.

Hudpleieprodukter fra Neven:

Det norske yogaparet Mila og Nevi, står bak nylanserte Neven. De produserer lekre små såper, velduftende kremer, oljer og pleiende leppepomader. Alt organisk, noe vegansk. Perfekte venninnegaver eller vertinnegaver å hamstre inn nå før julestria setter inn.

Øyenpute med lavendel: 

Grethe Tveitnes Iversen, som driver butikken i studioet mitt, har ikke bare estetisk sans og et øye for detaljer. Hun syr også de utroligste ting, deriblant disse deilige, velduftende øyenputene som egentlig burde være obligatoriske under Savasana.

Perfekt å legge over øynene og under juletreet til noen du er glad i og som fortjener litt ekstra avslapning og velvære. Kr 349.

Gavekort på yoga: 

Privattimer, kurs eller klippekort? Jeg setter sammen det perfekte gavekortet for den som ønsker å praktisere mer i 2020. Du bestemmer prisen, så finner vi ut av tilbudet sammen. Send en epost til mariafurst@me.com for mer info, eller skriv direkte til meg i kommentarfeltet her.

Du kan også handle klippekort, privattimer direkte fra bookingsystemet mitt via denne lenken. For ikke å snakke om boken min da. Den kan du kjøpe i butikken til spesial-pris på kr 300 frem til jul.

2 kommentarer

  1. Anne Ferstad

    Hei,

    Jeg ønsker boken din, info på Insta , signert til kr 300,-.

    1. Maria Fürst

      beklager verdens seneste svar! Denne meldingen forsvant dessverre i julestria:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *