LIVESTREAM YOGA

Vi er et land i hjemmetjeneste. Og vi vet ingenting om hvordan dette skal gå, eller hvor lenge isoleringen skal vare. Folk mister arbeid, livsgrunnlag, blir holdt i karantene eller setter seg selv der. Det er unntakstilstand i Norge, og alle er redde. I hvert fall litt. De fleste av oss.

Norge har aldri opplevd maken. Men heldigvis, får vi nesten si, er teknologien kommet så langt som den har. For 20 år siden hadde denne «fellesdugnaden» sett ganske annerledes ut.

Nå blir det hjemmeskole, hjemmekontor, hjemmekino og hjemmeyoga.

Hjemmeyoga! Yoga hjemme ja. Det er det vi gir deg nå. For selv om vi har måttet stenge dørene til studioene våre for en stakket stund, ønsker vi fremdeles å deg muligheten til å praktisere yoga. Og er det noe du trenger nå, er det nettopp yoga.

Har du praktisert på matta en stund, vet du hvilket verktøy du har tilgjengelig inne i din egen kropp. Yoga er et redskap som kan brukes til å stille sinnet, til å roe nervene, til å føle deg stødigere, sterkere og mer balansert, klarere i toppen, samt friskere og mykere i kroppen.

Etter x antall dager med hjemme-alt, vokser behovet for dette til uante dimensjoner. Bare vent til brakkesjuken kommer, hvis ikke den er der allerede.

Siden fredag 13/3 har vi livestreamet vinyasa-klasser med Maria Fürst fra studioet vårt på Vinderen, samt Ashtanga-klasser med Vibeke Klemetsen fra Lilleaker-avdelingen.

NB: Fra og med denne uken tilbyr Maria rolige Slow Flow.klasser mandag 19:00-20:00 og fredag 10:00-11:00. Disse passer bra for deg som er nyere til yoga, har lav energi for tiden, er litt eldre, eller rett og slett har lyst til å slappe av litt. Vibeke gjør om sin onsdags-klasse 10:00-11:00 til Easy Flow – Ashtanga for alle; en time som tilrettelegges for alle, også de som er nye til Ashtanga og yoga generelt.

På timeplanen frem til 3/4 har vi foreløpig satt opp 11 klasser per uke, 6 på formiddagen, 5 på kveld og ettermiddag. Timeplanen ser du under her. NB: Det blir et begrenset tilbud i selve påskeferien også, men ingen tider/klasser spikret ennå. Tilbudet på livestream yoga inkluderer det som skjer i påskeferien også.

I utgangspunktet var dette tenkt som et tilbud for eksisterende medlemmer, kunder med sesongkort og faste påmeldinger til klasser på Lilleaker, Vinderen og Stabekk, men på grunn av stor interesse har vi laget en pakkeløsning for andre interesserte også, med livestreaming av yoga frem til påske for kr 399.

Du finner timeplan og mer info på nettsidene våre: www.ayayoga.no

LIVESTREAM YOGA FREM TIL 3/4:

Mandager:

10:00-11:00: Vinyasa

19:00-20:00: Slow Flow

Tirsdager:

10:00-11:00: Vinyasa

18:30-20:00: Ashtanga – Viderekommende

Onsdager:

10:00-11:30: Easy Flow – Ashtanga for alle

19:00-20:00 Vinyasa

Torsdager:

10:00-11.00: Vinyasa

18:30-20:00: Ashtanga – Viderekommende

Fredager:

10:00-11:00: Slow Flow

Lørdager:

10:00-11:00: Vinyasa

Søndag:

15:30-16:45: Vinyasa

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *