SJUKE UKER

Herregud.

Det er ikke så mye mer å si. De siste ukene har vært helt sjuke. Både bokstavelig og billedlig talt. Det begynte med at vi åpnet vårt superfine nye studio Aya Yoga på Lilleaker i skuddårshelgen.

Vi inviterte til masse gratis yoga, og hadde 150 personer innom. Alle fikk en generøs goodiebag med bidrag fra bla Run & Relax, Vinderen Parfymeri og Cardsome Cards. Tuusen takk!

Lørdag morgen kicket vi i gang med en fullstappet Ashtanga-klasse ledet av Vibeke Klemetsen. Etterpå hadde vi en like overfylt workshop i Vinyasa teknikk med Maria Fürst.

Søndag slo de to hovedlærerne våre seg sammen og serverte en selvkomponert «Grand Opening Flow» til 60 deltakere. Det ble en blanding av vinyasa og ashtanga til veldig kul musikk. Stikkord Billie Eilish, Madonna og The Weeknd.

Det var utrolig stort og stas å endelig åpne studioet etter så lang tid med planlegging og oppussing. Vi har fått infrarød varme i gulvet, og infrarøde plater i taket til å varme opp hot-yoga rommet vårt. Grethe har i tillegg designet et superfint lounge-område og flotte garderober med dusj.

Vi rakk å holde åpent i 10 dager før vi måtte stenge. Da var garderobene akkurat ferdige til sin første dusj. Er fremdeles usikker på om dusjen rakk å bli brukt.

På kvinnedagen holdt vi en Detox Flow med 27 deltakere. Dette var fantstisk! Så mange folk på en klasse allerede! Halleluja!

Men så kom Corona til Norge.

Mandag: Desinfisering av alt utstyr. Matter tas med hjemmefra. Utstyret på Vinderen i karantene. Vi justerte fremdeles i Savasana.

Tirsdag: Hvor mange folk på klasse i dag? Tja, ok. Alle med egen matte? Første Detox Flow i 37 grader med Tone Torblaa ble en supersuksess. Mer av det ja!

Onsdag: Mannefall. Egne matter på morgenkvisten. Fra 18 + venteliste til 6 deltakere på siste kveldstime. Absurd stemning. Hva skjer nå? Er folk blitt livredde. Skulle kjøpe dopapir på veien hjem. Hyllene var tømt allerede. Tørkerull isteden.

Det var da alvoret begynte å senke seg.

Torsdag: 1 person på morgentime. Skal vi flytte klassene til Lilleaker? Ja, bedre plass der. 2 meter på hver side for alle. Klasse 2 avlyst. Deretter røynet det på. Full stenging av begge studioer med umiddelbar virkning.

Shit! Hva skjer nå?

LIVESTREAM! VI MÅ SENDE YOGAKLASSENE LIVE HJEM I STUA TIL FOLK!!!

Fredag: Første livestream-sending kl 10:00-11:00. 20 stykker var med. Medlemmer, sesongkort og fast påmeldte til klasser på Vinderen og Lilleaker får dette gratis. Vibeke sine kunder fra Stabekk også.

Andre interesserte, pluss de med klippekort og drop in-vaner kan kjøpe lenke til ubegrenset live-yoga frem til påske. Klippekortene forlenges over sommeren. Det må jo bli bra?

For er det noe folk trenger i tider som dette, er det yoga.

Namaste!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *