YOGA FOR MENTAL HELSE

Søndag 21. juni kl 11:00-12:30 kan du bli med Vibeke Klemetsen og meg på den donasjonsbaserte spesialklassen «Grand Flow» på Aya Yoga Lillaker. Vi feirer den Internasjonale Yogadagen 2020 med å blande det beste fra Ashtanga og Vinyasa til en deilig, overraskende og annerledes flyt.

Inntektene fra klassen går til Mental Helse. Yoga er en holistisk praksis som bidrar til å fremme både psykisk og fysisk helse, derfor har vi valgt å støtte akkurat denne organisasjonen.

Jeg ser kanskje happy ut på dette bildet, men jeg skal love deg at mye i tilfelle skyldes yoga. Uten min egen praksis hadde jeg fremdeles vært en stressa og nevrotisk selvpisker, uten evne til å slippe taket, leve i nuet eller la strenge og selvpålagte ambisjoner og forventninger seile sin egen sjø.

Yoga har hjulpet meg til å finne fred i sjela og akseptere tingenes tilstand. Til å være tålmodig, og jobbe målrettet og med glede mot små og overkommelige mål. Til å sette pris på alt jeg har og innse hvor lite man egentlig trenger. Til å glede meg naturens under, skjønnhet og kraft, og til å engasjere meg i å ta vare på alt liv rundt meg.

Ikke minst har praksisen hjulpet meg til å finne pusten min, og til å forstå hvor viktig den er for min egen mentale helse. Jeg har lært meg å bruke pusten til å regulere egne følelser, og til ikke å «frike ut» av enhver lille bekymring. På matten og i livet.

Dette høres kanskje ut som klisjeer og banaliteter, men for meg er yoga blodig alvor. Praksisen har gitt meg viktige erkjennelser som gjør livet lettere å håndtere. Derfor ønsker jeg å lære bort til flest mulig andre folk de verdifulle verktøyene en yogapraksis kan gi. Så takk til yoga og namaste, sier nå jeg.

Du melder deg på klassen vår uten å betale og bestemmer selv hvor mye du ønsker å donere når du er innom på selve yogadagen. Påmeldingen gjøre via www.ayayoga.no/timeplan eller Mindbody-online appen. Håper vi sees!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *