HØSTRETREAT MED MEG PÅ NØSEN!

Fyll en av årets mørkeste helger med ny energi og inspirasjon til å ta grep om livet ditt.

Du har sikkert lagt merke til at du føler deg litt forskjellig etter å ha tatt ulike yogaklasser? Noen ganger blir du full av futt og pågangsmot, eller du kan føle deg litt trist og tømt for energi, noen ganger ren og klar i kropp og sinn, eller så blir du fokusert og stødig som en påle.

Dette er ikke tilfeldig, skal vi tro yogateorien. Hvilke stillinger vi gjør, hvordan vi puster og beveger ryggraden, måten klassen er bygget opp og hva som er fokus for timen har masse å si for hvordan du føler deg etterpå.

Kjernen i yogaterapeutisk tankegang er at formene vi beveger oss gjennom, sekvenseringren og stillingsgruppene vi gjør på yogamatten har bestemte psykologiske effekter på systemet vårt. Feks at bakoverbøyer bygger mot og styrke, virker oppkvikkende og åpner oss opp for omverdenen, mens hofteåpnere hjelper oss til å gi slipp på psykisk og fysisk stress som har lagret seg mer eller mindre bevisst i muskulaturen rundt hoftene våre gjennom et langt liv.

Langhelgen 27. til 30. oktober er jeg så heldig å få lov til å holde retreat på Nøsen Yoga og Fjellhotell, som drives av idealistiske Alexander Medin og kollegaene hans, der mange har vært på kjøret og kommet seg på plass i livet igjen.

Denne helgen skal vi kjenne på hvilke terapeutiske effekter forskjellige typer vinyasaklasser kan ha på din kropp og ditt sinn. Målet er å gjøre deg i stand til å velge klasser og sekvenser utifra dine egne behov og det du står i til enhver tid. På denne måten kan yogapraksisen hjelpe deg til å bli din egen bauta.

Dere som kjenner historien min, vet at jeg oppdaget yoga sent i livet, som 37-åring i San Francisco. Da stupte jeg inn i praksisen og den har forandret livet mitt radikalt.

Fordi yoga har forandret livskvaliteten min så mye, er jeg veldig opptatt av hvorfor og hvordan yoga påvirker kropp og sinn. I boken min prøver jeg å formidle essensen av dette på en lettfattelig måte. På denne retreaten skal du selv få kjenne de umiddelbare virkningene. Jeg underviser med presise verbale instruksjoner og følger opp den enkelte deltakeren grundig. Du kommer til å føle deg sett og forstått.

Meld deg på, les mer om programmet, priser og annen praktisk informasjon her: NØSEN

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *