NAMASTE VIBEKE!

Jeg var så heldig å få lov til å gjeste yogapodcasten til @vibekeklemetsen i vår! Episoden heter «Yoga gjennom krisetider», og her forteller jeg hvordan og hvorfor yogaen har vært et helt nødvendig redskap for å få meg gjennom dagene de siste tre årene. Uten praksisen min er jeg faktisk usikker på om jeg hadde stått på beina i dag.
– For meg har de siste årene vært som å stå i verdens lengste yogaøvelse.

Tusen takk til alt jeg har lært av å være på yogamatten, tusen takk til @ayayoga.no som har huset siden åpningen av studioet i 2020, tusen takk til Vibeke, som har hjulpet meg opp og frem i bransjen og nå lar meg snakke fritt om hvorfor yoga er så bra på alle plan, og i alle situasjoner – kanskje særlig når livet drar seg til skikkelig. Og ikke minst, tusen takk til barna mine og familien min, som jeg elsker over alt på denne jord ♥️

Hekt til slutt; tusen takk til deg som gidder å høre skravla gå om dette og mere til i over 1 time!

Podcasten hører du her (trykk på linken)!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *