OM MEG

Jeg heter Maria Fürst, er utdannet medieviter og har tidligere jobbet som filmanmelder og kulturjournalist, blant annet 8 år her i ELLE.

I 2014 snudde jeg livet mitt på hodet, da jeg valgte å bli yogalærer etter å ha bodd 3 år i San Francisco. Jeg er sertifisert E-RYT500 innen vinyasayoga, og har spesialisering innen terapeutisk yoga, barneyoga, gravidyoga, hotyoga, yogafilosofi og sekvensering.

Nå driver jeg yogastudioet på Aya Yoga på Lilleaker i Oslo, sammen med Vibeke Klemetsen, Grethe Tveitnes-Iversen og Tanja Angelsen Berg. Her underviser jeg for det meste vinyasa – som er min favoritt å praktisere selv – en dynamisk og fysisk utfordrende type yoga, nært beslektet med Ashtanga og Jivamukti, men friere i formen.

I 2017 ga jeg ut boka «YOGA – din vei til balanse, flyt og styrke», der jeg brekker ned og setter sammen 60 stillinger til 10 ulike sekvenser av forskjellig lengde, som du kan gjøre hjemme selv. Samme år ble jeg utnevnt til ambassadør for det norske yogaklesmerket Run & Relax.

På denne bloggen gleder jeg meg til å dele mer om yoga, helse og livsstil med deg!

Yoga har forandret livet mitt totalt. Jeg har beveget meg fra å være en stressa og smånevrotisk tobarnsmor med flyskrekk og høye skuldre, til å bli en relativt avslappet, harmonisk og balansert person.

Men alt med måte.

Som en motvekt til all yogaen jeg praktiserer, drikker jeg noen ganger alkohol og jeg må ha kaffe hver dag. Jeg spiser litt kjøtt, det hender jeg snuser og jeg hører ofte på rock. Jeg elsker å danse til langt på natt og går sjelden hjem fra fest før jeg må.

Så herved ønsker jeg deg velkommen til en verden full av motsetninger og overraskelser: Masse yoga og treningstips, men også inspirerende spillelister, litt filosofi og små kulturanalyser – dog alltid forankret i yogafaget.

Namaste!